Gondolsz e majd rám dalszöveg

<p>Elvitted álmomat, még látom arcodat, Mindig kísért egy fájó gondolat.</p>

Ha eljön a.

Ugye gondolsz néha rám.

Echo Gondolsz-e majd rám: Nem lehet még itt a búcsúzás Csak te voltál nékem, senki más Elvitted álmomat, még látom arcodat Mindig kísért egy fájó gondolat Echo: Gondolsz-e majd rám dalszöveg, videó - Zeneszöveg.hu. Gondolsz-e rám, amikor messze jársz már, s valaki másra vársz talán.

Akkor is gondolsz-e majd rám. De tudom jól, ha a szerelem elszáll, csak az emlékek élnek tovább. Gondolsz-e rám, amikor nem mellettem alszol el. Gondolsz-e rám, amikor magányom nem érdekel.

Hazudd, hogy fáj, hogy most is fáj a búcsúzás, Hogy nem szerettél így még senki mást.

Nem lehet még itt a búcsúzás Csak te voltál nékem, senki más Elvitted álmomat, még látom arcodat Mindig kísért egy fájó gondolat. Gondolsz-e majd rám Ha elmúlt az éjjel. Minden álmunkat A hajnal tép széjjel. Hazudd, hogy fáj Hogy most is fáj a búcsúzás S hogy nem szerettél. Dalszöveg: Gondolsz-e majd rám Nem lehet még itt a búcsúzás Csak te voltál nékem, senki más Elvitted álmomat, még látom arcodat Mindig kísért egy fájó gondolat Gondolsz-e majd rám Ha elmúlt az éjjel Minden álmunkat A hajnal tép széjjel Hazudd, hogy fáj Hogy most is fáj a búcsúzás S hogy nem szerettél így Még senki mást Gondolsz-e majd rám Ha más csókját kéred Nem ölel már át.

Gitáros dalok és református énekek Jöjj Szentlélek, szállj le rám.

Gondolsz-e majd rám. Nem lehet még itt a búcsúzás, Csak te voltál nekem, senki más. Elvitted álmomat, még látom arcodat, Mindig kísért egy fájó gondolat: Gondolsz-e majd rám, ha elmúlt az éjjel, Minden álmunkat a hajnal tép széjjel. Hazudd, hogy fáj, hogy most is fáj a búcsúzás, S hogy nem szerettél így még senki mást. Gondolsz-e majd rám, ha más csókját kéred, S nem ölel már át két karom téged. Hazudd, hogy fáj Hogy most is fáj a búcsúzás S hogy nem szerettél így. Jenei Szilveszter szerzeménye. Gondolsz-e majd rám dalszöveg KIEMELTEN AJÁNLJUK.

INGYEN lottó. Igen, próbáld ki és nyerj valódi pénzt. HALLGASD meg a dalt. Mikor egy Este, otthon egyedül talál, az ablakon kinézel, de semmit se látsz mondd gondolsz-e rám. Gondolsz-e rám. Néha rám talál a félelem, velem vagy még, vagy csak képzelem. Hisz tudom jól, hogy a szerelem elszáll, csak a megszokás él tovább.